Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sommerkål med spekemat og Bulgur med tomat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Spekemat
1stksommerkål i fine strimler

Dressing:

1stkchili, hakket
1feddhvitløk hakket
1sssukker
2ssfersk presset sitron
2ssthailandsk fiskesaus
2stkrødløk i tynne skiver
2ssjordnøttolje
3ssfersk koriander hakket

Bulgur:

3dlbulgur
4,5dlvann
1tssalt
2stktomater
2ssløk finhakket
3stkvårløk
2sshonning
1sssmør
0,5stklime
hakket basilikum


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Peanøtter
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sommerkål med spekemat og Bulgur med tomat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,91446,38Kcal
Protein2,0611,23gram
Karbohydrat12,2066,49gram
Kostfiber2,2212,10gram
Fett2,2712,37gram
Mettet fett0,804,36gram
Salt0,673,63gram
Pris på oppskriftenKr 2,70Kr 14,71Kroner
Hele oppskriften veier2 180 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Assortert spekemat etter eget ønske, ca 90 g pr person.

Dressing:
Bland alle ingrediensene til dressingen, untatt oljen. Bland i kålen og la den stå å trekke en stund. Smak til med salt, pepper og bland i oljen Masse sherrytomater til pynt.

Bulgur:
Kutt et kryss i toppen av tomatene og legg i kokende vann til skallet begynner å løsne. ( ca. 15 sekunder ) Tomatene tas opp og legges i kaldt vann til avkjøling. Skallet trekkes av og tomatene deles i båter. Rens bort innmat og rester av stilk. Skjær deretter tomatene opp i små terninger. Kok opp vann og salt, tilsette bulgur og gi det et oppkok. Ta bulguren av platen, dekke med lokk og la den trekke ferdig i ca. 20 min. Løk freses i olje uten å få farge og has i bulguren. Smak til med salt, pepper og limejuice. Terninger av tomat blandes inn rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14841)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Coleslaw 2.Coleslaw 2.
Denne retten har 201,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.