Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sommerpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grDigestive-kjeks
1tskanel
100grsmør eller margarin

Fyll:

0,25literyoghurt naturell eller vaniljekrem
3,3dlkremfløte
0,5stksitron, revet skall av
1dlmelis
1ssvaniljesukker
2ssripsgelé
2ssripsgelé
2ssbringebærsyltetøy


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sommerpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier330,913 769,73471,22Kcal
Protein3,2236,684,59gram
Karbohydrat26,40300,7537,59gram
Kostfiber1,1412,991,62gram
Fett23,35266,0033,25gram
Mettet fett13,99159,3719,92gram
Salt0,515,780,72gram
Pris på oppskriftenKr 5,06Kr 57,64Kr 7,21.-
Hele oppskriften veier1 139 totalt1 139 pr porsj142 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Knus kjeksen i en food processor og kjør til en deig med mykt smør og kanel. Trykk deigen ut i en springform 24 cm i diameter og stek bunnen ved 175 C i 10-15 minutter midt i ovnen. Avkjøl bunnen før den fylles.

La yoghurten renne gjennom et kaffefilter. Gjør det o god tid for det tar litt tid. Pisk kremen stiv og tilsett siktet melis, vaniljesukker og sitronskall. Bland yoghurten i kremen og fyll det hele i paiskallet like før servering.

Rør litt gelé ut med syltetøy og fordel over fyllet. Pynt med friske bær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12512)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.