Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sop di ywana (leguansuppe)




Ingredienser

4 porsjoner

1 Stor leguan
1 Liter leguanfond (kan erstattes av kyllingfond)
2 Buljong terninger
1 Fedd hvitløk
1 Purrer
Tomat, grovt hakket
1 løk med tre 3 kryddenelliker påsatt
Grønn pepper, grovt hakket
1 Kvart kålhode
1 Teskje spisskummen
1 klype reven muskatnøtt
Salt og pepper og 400 gr. vermecelli (meget tynn pasta)


Annonse


Fremgangsmåte:

Slakt, rens, flå leguanen og hakk den i munnstore stykker.
Forbered leguanfonden, i en støpejernsgryte, ha hvitløk, purre, tomat, løk og kål i gryten. Kok opp og la fonden surre i en halv time.
Ha kjøttet i gryten og fyll eventuelt ekstra vann i gryten og la kjøttet surre en halv time, eller inntil kjøttet er mørt.
Sil fonden, fjern grønnsakene vekk og skjær kjøttet fra knoklene.

Varm fonden og ha spisskummen, den revne muskatnøtt, vermicelli, salt og pepper i gryten. la det småkoke i 5 minutter. Ha leguanen i gryten. server den rykende varm med maisgrøt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21548)
Kategori: Suppe
Land: Sør-Amerika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.