Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sopp- og skinkepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grhvetemel
litt salt
125grsmør
vann

fyll:
1stkløk
1feddhvitløk
50grsmør
3sshvetemel
1,25dlkraft
600grsopp
250grkokt skinke
2stkegg
1dashsalt
1dashpepper
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sopp- og skinkepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier176,202 897,40482,90Kcal
Protein6,70110,1718,36gram
Karbohydrat13,78226,6037,77gram
Kostfiber0,7011,511,92gram
Fett10,32169,7028,28gram
Mettet fett6,11100,4716,75gram
Salt0,6610,781,80gram
Pris på oppskriftenKr 4,18Kr 68,74Kr 11,46.-
Hele oppskriften veier1 644 totalt1 644 pr porsj274 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Sikt mel og salt, smuldre i smøret og ha i vann til passe fast deig.

Kjevle deigen til en runding, så stor at den fôrer en rund form og gjerne så det blir litt ekstra på kantene.

Hakk løken og knus hvitløken. Damp dette i smeltet smør 5-10 minutter. Det skal ikke bli brunt.

Rør sammen mel og kraft og ha det i pannen. Rør godt til det tykner.

Hakk sopp og skinke og ha det i pannen. Avkjøl. Rør i eggene og snak til med salt og pepper.

Ha blandingen i formen og brett kantene av deigen over fyllet.

Sett formen i ovnen på midterste rille 200 C og la det steke i 45 min.

Serveres kald pyntet med persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12513)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sopp-pai med kantarell.Sopp-pai med kantarell.
Denne retten har 257,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kantarell.Pai med kantarell.
Denne retten har 271,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.