Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sopp-piroger 5




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlrugmel,
1tssalt
1dlvann,
0,75dlhvetemel

Fyll:

2dlfriske forvellede kantareller eller ca. 400 g hermetiske (annen sopp kan også brukes),
1,5stksjalottløker,
1sssmør,
2sshvetemel
2dlsoppkraft og vann,
salt,
1dashpepper,
1dlfinhakket persille,
1dlrevet ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sopp-piroger 5 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier138,55910,07113,76Kcal
Protein4,1127,003,37gram
Karbohydrat17,75116,5914,57gram
Kostfiber2,0213,271,66gram
Fett5,2334,354,29gram
Mettet fett3,1420,632,58gram
Salt1,368,911,11gram
Pris på oppskriftenKr 3,73Kr 24,50Kr 3,06.-
Hele oppskriften veier657 totalt657 pr porsj82 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland rugmel, salt og vann i en bolle. Tilsett hvetemel og elt deigen til den kjennes fast.

Form deigen til en lengde. Del den i 8 biter. Rull disse til boller. Klem dem noe flate. Dekk dem til med et håndkle til de skal kjevles ut. La evt. kraft fra soppen renne av. Spar på den. Hakk soppen. Skrell og finhakk løken. Fres den myk med soppen i smøret. Dryss på mel og rør godt. Spe med soppkraft og melk.

Smak stuingen til med salt og pepper. Bland inn persille. Kjevle ut deigbollene til ovale emner, ca. 10 cm lange. Fordel fyllet i midten og brett inn deigkanten og vri dem med fingertuppene.
Legg pirogene på smurt eller bakepapirkledd stekeplate. Dryss ost over stuingen. Stek pirogene midt i ovnen ved 250 C, ca. 10 minutter. I varmluftsovn ved 225 C, ca. 15 minutter.

Serveres nystekte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21776)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lasagne med sopp.Lasagne med sopp.
Denne retten har 106,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kylling med sopp.Kylling med sopp.
Denne retten har 146,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.