Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sopp-pizza




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Ingredienser til deigen:

2ssolivenolje
1,5dlvann, lunkent
0,5pakkegjær
0,5tssalt
4,5dlhvetemel

Fyll:

1litersopp (bruk gjerne kantareller, piggsopp, steinsopp, eller annet du har funnet. Kremler er også mege
1stk storgul løk, finhakket 4 store tomater, skåret i skiver
2dltomatpure
1boks(er)med hakkede tomater
2tsoregano
2tsbasilikum
Salt og pepper
6dlost, reven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sopp-pizza med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,921 165,04Kcal
Protein6,8759,77gram
Karbohydrat13,91121,01gram
Kostfiber1,4612,70gram
Fett5,3246,28gram
Mettet fett2,6723,23gram
Salt0,504,37gram
Pris på oppskriftenKr 3,79Kr 32,97Kroner
Hele oppskriften veier1 740 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle pizzeriaer serverer pizza med sopp, men svært ofte brukes dyrkede varianter. I verste fall sopp fra boks, som er nærmest smakløst. Prøv derfor å lage din egen sopp-pizza, hvor fangsten fra siste sopptur anvendes til en rett også barna elsker.

Tilsett gjæren til det lunkne vannet, tilsett salt, olje og mel. Arbeid den godt sammen, og la den heve på et lunt sted i 1 time.

Mens deigen hever, freser du løken lett i olivenolje. Bland hakkede tomater med tomatpuré. Når deigen har hevet, kjevles den ut til en stor pizza, som dekker stekeplaten

Så smører du på blandingen av tomater og tomatpuré. Deretter legges tomatene på, og soppen strøs utover. Strø også over krydder og ost. Pizzaen stekes midt i ovnen ved ca 225 grader, i 15-20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Soppgleder
(Intern: 2118969022)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.