Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sopp-pytt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literrenset og småkuttet blandingssopp
Ca 2,5stkpoteter
1stkløk
1pakkebacon
4stkegg
1dashsmør
1dashsalt
1dashpepper
timian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sopp-pytt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107,72294,95Kcal
Protein5,8215,94gram
Karbohydrat5,2314,32gram
Kostfiber1,163,18gram
Fett6,8018,62gram
Mettet fett2,436,65gram
Salt0,521,42gram
Pris på oppskriftenKr 6,30Kr 17,25Kroner
Hele oppskriften veier1 095 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha soppen i varm panne med litt smør. La den dampe ferdig, dryss på salt og pepper og stek soppen ferdig.

Kutt potetene i små terninger og hakk løken. Ha dem i pannen og stek til al dente.

Skjær bacon smått og stek også den. Varm deretter alt i samme panne og la baconfettet trekke inn.

Smak til og server med speilegg eller eggeplomme. Pynt med frisk timian.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9313)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.