Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Soppgratinert rådyrstek




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grrester av stekt rådyrstek

Stuing:

300grsjampinjonger eller annen sopp
2sssmør eller margarin
3sshvetemel
3dlbuljong
1dlfløte
1dlcréme fraiche
2krmblandingskrydder
1dashsalt
1dashpepper
0,5dlost vellagret, revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Soppgratinert rådyrstek med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier128,16446,38Kcal
Protein9,1731,94gram
Karbohydrat2,639,16gram
Kostfiber0,070,24gram
Fett8,9831,28gram
Mettet fett5,6719,75gram
Salt0,441,52gram
Pris på oppskriftenKr 12,98Kr 45,21Kroner
Hele oppskriften veier1 393 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær steken i skiver og legg skivene i en ildfast form.

Rens og skjær soppen i skiver. Fres den i matfettet i en kjele og strø over mel. Spe med buljong og fløte under omrøring. La det koke i 5 minutter. Ha i créme fraîche og smak til med krydder. Hell soppstuingen over kjøttet og strø på osten.

Gratiner øverst i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter, eller til osten har smeltet og har fått fin farge.

Server med villrisblanding og varm hvitkålsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10767)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.