Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sopprisotto




God som selvstendig vegetarrett, men selvsagt kan man blande strimlet svinekjøtt eller kylling i retten. Evt. la den få et bacondryss før servering.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlbasmatiris
1ssolivenolje
1stk storløk
Ca 8,5dlgrønnsaksbuljong (terning og vann)
1dlhvitvin eller mer buljong
1literønsket sopp
2stktomater
4ssfrisk, strimlet basilikum
100grspinat, halvtint
1dlrevet eller høvlet ost (ridderost eller parmesan)
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sopprisotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79,73417,41Kcal
Protein2,5813,51gram
Karbohydrat12,8267,12gram
Kostfiber0,743,87gram
Fett1,507,85gram
Mettet fett0,593,09gram
Alkohol0,45 %
Salt0,321,69gram
Pris på oppskriftenKr 3,92Kr 20,52Kroner
Hele oppskriften veier2 094 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres ris i olje et par minutter. Skrell og hakk løk og la den frese med. Spe med buljong og hell i vin. Kokes etter anvisning på pakken. Fres den hakkede soppen for seg.
Del tomatene, fjern kjerner og skjær i båter/ biter.
Når risen er klar, er det tid for å frese tomater og spinat sammen med soppen. Vend det ned i risen sammen med basilikum og osten. Smak godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25722)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skogssopp i butterdeig.Skogssopp i butterdeig.
Denne retten har 67,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttpudding med soppstuing.Kjøttpudding med soppstuing.
Denne retten har 107,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.