Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Soyamarinerte haneskjell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkhaneskjell
4sssoyasaus
2stk storjordskokker eller store poteter
1stkvårløk
peanøttolje til fritering
1dashsalt
1dashpepper
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av skjellene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Peanøtter
Soya
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Soyamarinerte haneskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117,23185,56Kcal
Protein2,914,61gram
Karbohydrat10,0815,96gram
Kostfiber1,903,01gram
Fett6,8310,81gram
Mettet fett1,151,82gram
Salt2,023,19gram
Pris på oppskriftenKr 7,83Kr 12,39Kroner
Hele oppskriften veier633 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens skjellene og ta ut musklene. Tørk dem med kjøkkenpapir. Skjær musklene i to skiver. Legg alle skivene på en tallerken. Kvern godt med pepper over. Hell over soyasausen og la dem marineres mens du lager "potetgullet".

Skrubb jordskokkene eller potetene grundig. Skjær dem i tynne skiver. Skyll dem i kaldt vann og tørk dem godt.

Ha olje i en vid stekepanne med høye kanter. Oljen bør være en centimeter dyp. Varm opp til det dannes bobler rundt et treskaft du stikker nedi. Ha jordskokkskiver eller potetskiver i oljen, ikke for mange om gangen, og friter dem til de er gylne og sprø. Ta dem opp og la dem renne av seg på kjøkkenpapir. Salt lett og legg dem utover på et fat med servietter under.

Ta skjellmusklene ut av marinaden. La dem renne litt av seg. Legg en muskelskive på hver av jordskokk/potet-skivene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7857)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.