Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Soyer au Champagne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,25tskonjakk
0,25tsMaraschino
0,25tsTriple sec
2ssvaniljeis
Ca 15clchampagne eller musserende vin
cocktailbær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Soyer au Champagne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,64162,35Kcal
Protein0,611,06gram
Karbohydrat4,207,28gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett1,151,99gram
Mettet fett0,721,25gram
Alkohol9,15 %
Salt0,020,04gram
Pris på oppskriftenKr 29,34Kr 50,87Kroner
Hele oppskriften veier173 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland iskrem, konjakk og likører i et avkjølt vinglass. Fyll opp med champagne og rør forsiktig om. Pyntes med cocktailbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4795)
Kategori: Cocktail
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.