Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spaghetti Carbonara fra mmmat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grspaghetti
200grPancetta (Italiensk bacon)
200grGrana Padano /Parmigiano-Reggiano, fersk
2stkegg
2stkeggeplommer
2feddhvitløk
jomfuolje
salt og nykvernet sort pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spaghetti Carbonara fra mmmat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier324,89773,95Kcal
Protein16,9340,33gram
Karbohydrat29,4570,16gram
Kostfiber1,694,03gram
Fett15,1136,00gram
Mettet fett2,936,98gram
Salt0,631,51gram
Pris på oppskriftenKr 10,18Kr 24,25Kroner
Hele oppskriften veier953 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vei opp 400gr spaghetti og kok opp vann i en stor kjele. Skjær Pancettaen i strimler og riv opp ca. 65gr av osten. Det anbefales å bruke en fersk Grana Padano eller Parmigiano-Reggiano, kvalitetsost gir denne retten en mye bedre smak enn ferdigrevet parmesan, eller ost av lavere kvalitet. Bland egg, eggeplommer og den nyrevne Grana Padano /Parmigiano-Reggiano osten i en bolle.

Salt vannet når det når kokepunktet og ha i spaghettien. Følg kokeanvisningen på pakken, og kok spaghettien til den er al dente. Varm jomfuolje i en stor dyp panne, bank hvitløksfeddene med en kniv, stek hvitløken og Pancettaen på moderat varme til pancettaen er sprø. Ta hvitløken ut av pannen og kast den når den blir gylden.

Sil spaghettien, hell den over i stekepannen og bland godt. Ta pannen av platen og rør inn eggeblandingen. Strø over litt salt og nykvernet sort pepper. Server omgående (gjerne på varme tallerkener) sammen med resten av parmesanosten og et rivjern, slik at gjestene selv kan forsyne seg.

Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering

Mer info

Forfatter:
Kilde: mmmat
(Intern: 22780)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Panzerotti med ostespinatsaus.Panzerotti med ostespinatsaus.
Denne retten har 227,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tortellini med kjøttboller i tomatsaus.Tortellini med kjøttboller i tomatsaus.
Denne retten har 188,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spagetti og feta.Spagetti og feta.
Denne retten har 250,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsaus.Spaghetti med ansjosfilet og kapers i tomatsa.
Denne retten har 208,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.