Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spaghetti alla Caprese




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grspaghetti, tørket
2ssolivenolje
6stkmodne, italienske plommetomater, hakket
1tsfarin
50gransjos i olivenolje, avrent
4sshvitvin, tørr
200grhermetisk tunfisk i olivenolje, avrent
50grsvarte oliven uten stein, skåret i fire på langs
125grmozzarella, avrent og skåret i terninger
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
friske basilikumblader til garnityr


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spaghetti alla Caprese med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177,33648,32Kcal
Protein8,6331,55gram
Karbohydrat16,3359,70gram
Kostfiber1,646,00gram
Fett8,0229,32gram
Mettet fett2,147,82gram
Alkohol0,29 %
Salt0,732,67gram
Pris på oppskriftenKr 5,30Kr 19,38Kroner
Hele oppskriften veier1 462 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

I mellomtiden varmer du oljen i en mellomstor kjele. Ha i tomater, farin og pepper etter smak, og la det surre på middels varme i noen minutter til tomatene blir myke og saften siver ut.

Klipp ansjosen i tomatene med en saks.

Tilsett vin, tunfisk og oliven, og rør inn i sausen. Ha i mozzarella og varm opp uten å røre. Smak til og tilsett eventuelt litt salt.

Hell vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Hell sausen over, bland forsiktig og dryss med basilikumblader. Serveres straks.

Denne oppskriften fra Capri er frisk, lett og full av smak. Server den helt nylaget.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6169)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med ansjos.Pasta med ansjos.
Denne retten har 290,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.