Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spaghetti i tomatsaus med pesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkEgg
2dlhvetemel
1tssalt
600grSvinekjøtt eller biffkjøtt i strimler, til nød karbonadedeig. ( har du kjøttkvern kan du godt male opp biffkjøttet eller svinekjøttet)
1stk liteløk
1boks(er)tomater, grovhakkede
3sssoltørket tomat i olje
1potte(r)basilikumplante
Ca 2,5sspinjekjerner
3feddhvitløk
Ca 2,5ssparmesanost (revet, eller riv den selv)
2tssalt
2tspepper
Ca 2,5ssolivenolje, høy kvalitet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spaghetti i tomatsaus med pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123,18583,56Kcal
Protein12,0957,28gram
Karbohydrat7,4435,25gram
Kostfiber1,115,26gram
Fett4,7622,55gram
Mettet fett1,034,88gram
Salt1,597,51gram
Pris på oppskriftenKr 8,69Kr 41,17Kroner
Hele oppskriften veier1 421 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Du kan godt bruke ferdig spaghetti, eller du kan lage den selv; Ha melet og saltet i en bolle, ha i egget.
Rør med en gaffel til en deig. Elte deigen. Lag spaghettien med en pastamaskin.
Hvis du ikke har pastamaskin kan du kjevle ut deigen og skjære ut spaghettien med kniv, men du får ikke like godt resultat som med en pastamaskin.
Fersk pasta trenger bare kokes i 2 min i lettsaltet vann.

PESTO
Riv av bladene fra planten og ha dem i en morter sammen med hvitløk og pinjekjerner. Mos blandingen.
Når blandingen er blitt grøtaktig tilsettes parmesanosten, rør med en skje. Tilsett olje under omrøring. Smak til med salt og pepper.

TOMATSAUS
Bland sammen tomat og soltørket tomat.
Ha i et par spiseskjeer av pestoen i blandingen. Resten av pestoen serveres til måltidet.

Ha kjøtte i en stekepanne med litt olje, stekes i ca 2 minutter. Hakk løk og ha i pannen og stek i ett minutt til, sammen med kjøttet. Hell over tomatsausen og la det koke opp. La det trekke i 15-20 minutter under lokk.

Kok spaghetti som anvist på pakken, eller ved hjemmelaget kok i lettsaltet vann i ca 2 min.
Beregn slik at spaghettien blir ferdig samtidig med sausen.

Du kan gjerne servere sammen med ferske lyse baguetter med godt smør.

Ikke glem pestoen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: John Holm
(Intern: 2118970098)
Tilberedningstid: 25 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjemmelaget pasta.Hjemmelaget pasta.
Denne retten har 272,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ravioli med eggeplomme.Ravioli med eggeplomme.
Denne retten har 328,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ravioli med brunet safransmør.Ravioli med brunet safransmør.
Denne retten har 287,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kyllingsnurrer.Kyllingsnurrer.
Denne retten har 225,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.