Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spaghetti med fisk og asparges



Spaghetti med fisk og asparges oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Pettersen
En virkelig god spaghettiform som passer godt til fredagen eller som kosemiddag for familien. Dette er sunt og godt, + at det er ikke så vanskelig å lage. Bruk gjerne annen fisk.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grtråd- eller båndspaghetti
Ca 6stk filetrødspettefileter
1boks(er)med reker
1boks(er)asparges
1,5dlaspargeskraft eller hvitvin
2sshvetemel
2sssmør
2dlfløte
1dashsalt
hvit pepper
sitronsaft
1sspersille, finklippet
1,5dlost, revet
2ssrasp
1kvist(er)dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spaghetti med fisk og asparges med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167,18793,56Kcal
Protein10,1948,37gram
Karbohydrat12,6159,86gram
Kostfiber1,004,75gram
Fett8,2239,02gram
Mettet fett4,7722,64gram
Salt0,693,26gram
Pris på oppskriftenKr 8,21Kr 38,97Kroner
Hele oppskriften veier1 899 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok spaghettien halvferdig i lettsaltet vann. La den renne godt av seg og legg den i et smurt ildfast fat. Fordel lettsaltede rødspettefileter, reker og asparges over spaghettien. Ta vare på reke- og aspargeskraften som skal brukes i sausen.

Smelt 1 ss smør i en kjele, rør inn hvetemel og la det surre et par minutter uten å få farge. Spe med fløte og kraft eller vin og la det koke opp.

Visp godt og la sausen småkoke i noen minutter. Smak til med krydder og sitronsaft. Rør i persillen og hell sausen i fatet.

Bland revet ost og rasp og fordel blandingen jevnt over sausen. Smelt resten av smøret og drypp det over.

Stek 20-25 minutter i midterste rille ved 200 C til fisken er ferdig og retten er gjennomvarm.

Server straks med tomatsaus, smeltet smør eller persillesmør til.

Pynt gjerne med litt frisk dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Pettersen
(Intern: 7665)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghetti med fisk og asparges.Spaghetti med fisk og asparges.
Denne retten har 167,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.