Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spaghetti med fløtesaus. skinke og sopp



Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Dette er litt standard spaghettirett som en aldri blir lei av. Forskjellige måter å servere denne på.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk liteløk
3sssmør
1tshvetemel
2,5dlfløte, 20%
100grparmesan, reven
Ca 125grskinke, kokt
1dashsalt
1dashpepper
muskat
250grsjampinjonger, friske
0,5stksitron
6porsjon(er)spaghetti


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spaghetti med fløtesaus. skinke og sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208,63521,96Kcal
Protein8,2020,52gram
Karbohydrat20,6951,76gram
Kostfiber1,493,73gram
Fett10,0125,04gram
Mettet fett6,0415,11gram
Salt0,451,12gram
Pris på oppskriftenKr 5,79Kr 14,49Kroner
Hele oppskriften veier1 501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og finhakk løken. Surr løken myk og gjennomsiktig i 1 ss smør i en stor gryte. Rør i melet, spe med fløten og la sausen koke under omrøring i 4-5 minutter. Skru av platen og bland i revet ost og skinke skåret i terninger. Legg på lokk så sausen holder seg varm.

Ha spaghettien i kokende saltet vann og la den koke til den er mør.

Rens sjampinjongene, del dem i to eller skjær dem i skiver. Surr sjampinjongene i smør over ganske sterk varme, skru av platen og tilsett salt og sitronsaft etter smak.

La den ferdige spaghettien renne av i et dørslag, smelt 1 ss smør i gryten og hell spaghettien tilbake. Rist litt på gryten over sterk varme, trekk den til side og legg lokk på.

Varm skinkesausen over svak varme, rør godt om og smak til med krydder. Vend i den varme spaghettien og soppen og hell alt i et varmt serveringsfat.

Serveres straks med en skål revet parmesanost og en bolle grønn salat som tilbehør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7671)
Tilberedningstid: 35 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp.Spaghetti med fløtesaus, skinke og sopp.
Denne retten har 208,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.