Gå til forsiden av matoppskrift.no



Spareribs fra Texas og American Coleslaw

Bilde av Spareribs fra Texas og American Coleslaw.
Fotograf: Dansukker

Oppskriften på Spareribs fra Texas og American Coleslaw har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Her bruker man en svineribbe eller ferdig kjøpt grillribbe/spareribs. Coleslaw lager vi som regel også med strimlede gulrøtter i.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1kgribbe

Marinade

3ssDansukker Sirup
3sskinesisk soya
3ssolje
3sseddik
3ssvann
3ssaprikosmarmelade
1sssennepspulver

Coleslaw

10dlfinstrimlet hvitkål

Saus

1dlmajones
2ssDansukker Sirup
2ssferskpresset sitronsaft
1tsmalt ingefær
2krmsvart pepper


Fremgangsmåte:

Bland samtlige av ingrediensene til marinaden.
Pensle ribbene med marinaden, og la dem stå minst 1 time i kjøleskap før de grilles.
Grill i ca. 10 minutter på hver side.

Saus
Bland sammen samtlige ingredienser til sausen. Rør i den strimede hvitkålen. Settes i kjøleskap frem til servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Dansukker
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 33007)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 238,27 Kcal Forklaring?
Protein 9,04 g
Fett 18,79 g
Karbo 7,9 g
Pris 7,83.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!