Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spekemix




Ingredienser

Mixen består av følgende:
Aspargesbønner
Aubergine
Salami
Paprika
Fennikel
Fersk persille
Rosiner
Pinjekjerne evt. Solsikkefrø
Olivenolje til steking


Annonse


Fremgangsmåte:

Det fine med spekemat er at det passer utmerket til det aller meste. Uttrykket "man tager hva man haver" gjelder så avgjort her.

Ved servering gjør det seg godt med dryss av fersk persille sammen med rosiner og pinjekjerne.
Retten smaker også godt sammen med pasta og urterømme. En urterømme lages enkelt ved å blande rømme sammen med finhakkede friske urter.

Skjær salamien (eller annen spekepølse) i staver, og stek dem på svak varme sammen med tynne skiver av aubergine, fennikel og paprika. Her kan man evt. bruke wok.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Totenkjøtt
(Intern: 2110)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.