Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spekepølser fra Troms




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Pølsekjøtt kan være kjøtt fra margbein, bakføtter, framføtter eller sidekjøtt.

1 1/2 kg malt kjøtt og 5 ss salt blandes og pakkes i rengjorte tarmer. Knyt for endene og la pølsen ligge i 5 never grovsalt i 1-2 døgn før den henges opp til tørking og røyking.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18335)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.