Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spelt og rissalat(AB.0.B)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlkokte speltkorn
3,5dlkokt ris
1stkgul paprika i biter(Ikke AB)
3ssferskhakket persille
1ssoppskåret jalapeno (ikke AB)
3ssolivenolje
Evt vårløk, hvitløk, koriander og spisskummen.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spelt og rissalat(AB.0.B) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier194,27233,20Kcal
Protein5,496,59gram
Karbohydrat27,6733,22gram
Kostfiber2,963,55gram
Fett6,197,43gram
Mettet fett0,820,98gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 3,24Kr 3,89Kroner
Hele oppskriften veier600 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt og server med romtemperatur. Kan stå i kjøleskap i 3-4 dager-

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14268)
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.