Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spette med eggesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkedypfryst spettefilet, ca 400 g
5dlvann
1dashsalt
hel hvitpepper

Saus:

4stkegg
200grsmør eller margarin
2sssennep, sterk

Pynt:

Sprø salatblad
dill


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spette med eggesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163,24552,88Kcal
Protein7,2024,39gram
Karbohydrat0,561,90gram
Kostfiber0,040,14gram
Fett14,6849,72gram
Mettet fett8,4528,62gram
Salt0,431,47gram
Pris på oppskriftenKr 5,73Kr 19,41Kroner
Hele oppskriften veier1 355 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg den tinte fisken i kaldt, saltet vann. La den koke opp og tilsett hele pepperkorn. Legg på lokk og la den trekke til den er ferdigkokt.

Kok eggene i 10 minutter, avkjøl. Skrell dem og hakk dem fint.

Smelt smøret i en liten tykkbunnet gryte. Bland inn sennepen og de hakkede eggene. Varm opp sausen forsiktig.

Anrett fisken på varmt serveringsfat. Hell sausen over og pynt med salatblad og dillkvister.

Server med ris eller kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11119)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 71,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.