Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spinat og løk i karri



Spinat og løk i karri oppskrift.
Fotograf: Toro

Ingredienser

4 porsjoner

1 pk Toro Indisk Chicken Curry
3 dl kremfløte
2 løk
1 pose fersk, renset og hakket bladspinat eller en pose frossen, tint "spinatnøster"
1 fedd hvitløk

3 dl lettrømme
1–2 tomater
1/2 agurk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Denne vegetarretten kan serveres alene, eller sammen med mange andre retter, og passer like godt til lunsj som til middag. Server gjerne nanbrød til.

Skjær løken i tynne skiver og brun den lett sammen med litt hvitløk i olje, eller margarin i en kasserolle. Ta kjelen til side. Tilsett 3 dl kremfløte og 1 pose miks for curry. Rør godt rundt. Kok opp og tilsett spinaten under omrøring. La det hele småkok i 5 minutter.

Raita:
Skjær tomater og agurk i terninger og bland det med rømmen. Hell i posen med miks for raita og la den stå i noen minutter slik at smaken får "satt seg".

Kok risen etter bruksanvisningen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Toro
(Intern: 17736)
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spinat og løk i karri.Spinat og løk i karri.
Denne retten har 127,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.