Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spinat. scampi og røkelakssuppe



Spinat, scampi og røkelakssuppe oppskrift.
Fotograf: Melk.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grscampi med skall
1,5literfiskebuljong (utblandet) eller kraft
2,5dlhvitvin
2dlsmør
6feddhvitløk
300grløk, finhakket
1tshvetemel
500grspinat, frossen
2dlpersille, finhakket
2dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spinat. scampi og røkelakssuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,08867,97Kcal
Protein6,2157,91gram
Karbohydrat0,948,77gram
Kostfiber0,484,48gram
Fett6,5661,17gram
Mettet fett3,9837,11gram
Alkohol0,64 %
Salt0,534,96gram
Pris på oppskriftenKr 5,53Kr 51,57Kroner
Hele oppskriften veier3 730 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Rens scampiene og lag et snitt langsmed ryggen og fjern den sorte strengen. Tilsett skallet av schampiene, halve løk mengden og 3 finhakkede hvitløksfedd i en kjele med 1 ss smør, la det surre på middels varmen til løken er blank og myk og schampiskallet har endret farge. Tilsett hvitvin og fiskebuljong. La det hele stå og småkoke i ca. 20 minutter. Sil kraften.

2. Tilsett den resterende løken og hvitløken i en stor kjele med 1 ss smør, la det hele surre i noen minutter. Tilsett en 1 ss hvetemel og spe med kraften. Tilsett spinaten og la det hele få et oppkok, skru ned varmen og la det hele stå å småkoke i 5 minutter. Hell blandingen over i en food-prosessor eller mos blandingen med en stavmikser til den er blitt jevn. Hel suppen tilbake i kjelen og tilsett scampi og kremfløte. Rør rundt til det hele er gjennomvarmt.

Ha i røkelaksen like før servering og strø over frisk hakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 23670)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spinat, scampi og røkelakssuppe.Spinat, scampi og røkelakssuppe.
Denne retten har 93,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spinatsuppe med scampi og røkelaks.Spinatsuppe med scampi og røkelaks.
Denne retten har 99,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.