Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spinatfylte Pannekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Pannekaker


Deig:

100grhvetemel
3stkegg
1dlmelk
0,5tssalt
olivenolje til steking

Fyll:

600grspinat, frisk
200grmascarpone (italiensk fløteost)
2stkegg
0,5tsmuskatnøtt, reven
salt og pepper

Tomatsaus:

50grsmør
50grhvetemel
0,5litermelk
3stktomater, solmodne
salt og pepper
3ssparmesanost

Bønnesalat:

300grgrønne bønner
1stkløk
2feddhvitløk
1ssolivenolje
2tstabasco
1bunt(er)persille
0,5dlvann
salt og pepper
75grfetaost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spinatfylte Pannekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,88821,81Kcal
Protein4,7033,33gram
Karbohydrat6,1343,47gram
Kostfiber1,279,01gram
Fett7,7855,17gram
Mettet fett4,4531,56gram
Salt0,362,53gram
Pris på oppskriftenKr 8,11Kr 57,52Kroner
Hele oppskriften veier2 837 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pannekaker:
Sikt melet, tilsett egg og melk og pisk deigen godt. Deigen skal være flytende og ikke for tykk. La deigen hvile i 15 min., før pannekakene stekes i litt olje. Fyll og saus tilberedes imens.

Fyll:
Skyll spinaten godt, fjern harde stilker, kok den mør i litt vann og la den dryppe av. Hakk den fint og bland den med mascarpone, egg og krydder.

Saus:
Smelt smøret på en panne, tilsett hvetemel og rør godt. Tilsett melken gradvis under omrøring og la sausen koke i ca. 5 min. Hakk tomatene og ha dem i sausen. Smak til med salt og pepper. Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg pannekakene i et smurt ildfast fat og hell sausen over. Dryss med parmesanost. Gratenger pannekakene ved 180ºC i 15-20 min.

Bønnesalat:
Bønnene nippes og kokes i lettsaltet vann i 4-5 min., til de er møre, men stadig har fasthet. La dem dryppe av i ett dørslag. Hakk løken og hvitløk og svisj dem i oljen i 2 min. Tilsett bønner, tabasco, hakket persille og vann. La salaten surre i 3 min. og smak til med salt og pepper. Skjær fetaosten i terninger og vend den i salaten før den serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26762)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønnsaksfylte pannekaker.Grønnsaksfylte pannekaker.
Denne retten har 90,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte pannekaker med sopp og kylling.Fylte pannekaker med sopp og kylling.
Denne retten har 130,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker med grønnsaker.Pannekaker med grønnsaker.
Denne retten har 87,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.