Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spinatsuppe med scampi og røkelaks



Spinatsuppe med scampi og røkelaks oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Havets delikatesse som gjør hverdagen til en fest eller som prikken over i'en i festlig lag

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grrå scampi , med skall
300grfinhakket løk
6feddhvitløk
2dlsmør
2,5dlhvitvin (evt alkoholfri hvitvin)
1,5literfiskebuljong (utblandet) , eller kraft
1tshvetemel
500grdypfryst spinat
2dlkremfløte
200grrøkelaks
2dlfinhakket frisk kruspersille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Spinatsuppe med scampi og røkelaks med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99,69979,45Kcal
Protein7,0769,46gram
Karbohydrat0,898,74gram
Kostfiber0,464,52gram
Fett6,9768,48gram
Mettet fett3,9038,32gram
Alkohol0,60 %
Salt0,666,49gram
Pris på oppskriftenKr 6,34Kr 62,29Kroner
Hele oppskriften veier3 930 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens scampiene og lag et snitt langsmed ryggen og fjern den sorte strengen.
Tilsett skallet av scampiene, halve løkmengden og halvparten av de finhakkede hvitløksfeddene i en kjele med litt smør. La det surre på middels varmen til løken er blank og myk og scampiskallet har endret farge.
Tilsett hvitvin (evt alkoholfri hvitvin) og fiskebuljong. La det hele stå og småkoke i ca 20 minutter. Sil kraften.
Tilsett den resterende løken og hvitløken i en stor kjele med litt smør - la det hele surre i noen minutter. Tilsett hvetemel og spe med kraften. Tilsett spinaten og la det hele få et oppkok, skru ned varmen og la det hele stå og småkoke i 5 minutter.
Hell blandingen over i en foodprosessor eller mos blandingen med en stavmikser til den er blitt jevn. Hell suppen tilbake i kjelen og tilsett scampi og kremfløte. Rør rundt til det hele er gjennomvarmt.

Ha i røkelaksen like før servering og strø over frisk finhakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30911)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spinatsuppe med scampi og røkelaks.Spinatsuppe med scampi og røkelaks.
Denne retten har 99,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spinat, scampi og røkelakssuppe.Spinat, scampi og røkelakssuppe.
Denne retten har 93,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.