Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Spiralkake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkegg
1,5dlsukker
0,25dlpotetmel
2sskakao
1tsbakepulver

Fyll og pynt:

3dlkremfløte
1tsrevet sitronskall
5dlfriske jordbær eller 2 kiwifrukter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Spiralkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier225,462 065,94103,30Kcal
Protein3,6733,631,68gram
Karbohydrat18,91173,288,66gram
Kostfiber1,2411,360,57gram
Fett14,74135,076,75gram
Mettet fett8,9481,924,10gram
Salt0,211,930,10gram
Pris på oppskriftenKr 5,43Kr 49,76Kr 2,49.-
Hele oppskriften veier916 totalt916 pr porsj46 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Visp egg og sukker til eggedosis. Bland potetmel,kakao og bakepulver. Sikt blandingen oppi eggedosisen. Hell røren i langpanne, ca 30-40 cm, kledd med smurt bakepapir. Stek rullekaken midt i ovnen ved 250 C i ca 5 minutter.

Strø litt sukker over kaken. Hvelv den ut og la den bli kald under et fuktig håndkle.

Visp kremen. Bland inn sitronskallet. Skjær den kalde kaken i seks langsgående remser, 4-5 cm brede.

Legg på halvparten av kremen. Rull sammen en rull og plasser den i midten av et kakefat. Fortsett å vikle de øvrige remsene i spiral rundt til en jevn rund kake. Sprøyt resten av kremen oppå og rundt kaken.

Pynt med jordbærene eller med hele eller halve kiwiskiver. La kaken stå kaldt til den skal serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9017)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.