Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Sprø pai med kylling

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6581 lesere! 6581 lesere
Sprø pai med kylling har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 220,75 kcal ......Protein: 10,21 g ......Fett: 13,13 g ......Mettet fett: 2,24 g
Karbo: 15,01 g ......Kostfiber: 0,85 g .....Natrium: 273,5 mg .......Pris: 5,34 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5plate(r)fryst butterdeig,
sammenpisket egg til pensling,
2dlpurre,
1stkløk,
2dlkål,
2ssolje,
1dlhakket persille,
2stkhardkokte egg,
2dlcottage cheese,
0,5stkkokt eller grillet kylling(renset og strimlet),
salt ,
1dashpepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.

Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.

Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 220,752 785,05139,3 %
Fett: 13,13165,65 g236,6 %Fett53,53 %
Protein: 10,21128,81 g257,6 %Protein18,5 %
Karbo: 15,01189,37 g63,1 %Karbo27,19 %
Fiber: 0,8510,72 g35,7 %Fiber0,77 %
Mettet fett: 2,2428,26 g141,3 %
Salt: 0,688,63 g172,5 %
Hele oppskriften veier 1261,63 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,34
Pris 1 porsjonerKr. 67,37Se din tallerken
Pris pr stykker paiKr 11,23Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllingpai i porsjonsformer hos oss.Les mer om Pai med kylling, sopp og løk hos oss.Les mer om Gresk kyllingpai hos oss.