Sprø pai med kylling


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5plate(r)fryst butterdeig,
sammenpisket egg til pensling,
2dlpurre,
1stkløk,
2dlkål,
2ssolje,
1dlhakket persille,
2stkhardkokte egg,
2dlcottage cheese,
0,5stkkokt eller grillet kylling(renset og strimlet),
salt ,
1dashpepper


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.

Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.

Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20161)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 220,75 Kcal
Protein 10,21 g
Fett 13,13 g
Karbo 15,01 g
Pris 5,34.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!