Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Sprø pai med kylling

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6535 lesere! 6535 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Sprø pai med kylling har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 220,75 Kcal ......Protein: 10,21 gram ......Fett: 13,13 gram ......Mettet fett: 2,24 gram
Karbohydrater: 15,01 gram ......Kostfiber: 0,85 gram .....Natrium: 273,5 mg .......Pris: 5,34 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5plate(r)fryst butterdeig,
sammenpisket egg til pensling,
2dlpurre,
1stkløk,
2dlkål,
2ssolje,
1dlhakket persille,
2stkhardkokte egg,
2dlcottage cheese,
0,5stkkokt eller grillet kylling(renset og strimlet),
salt ,
1dashpepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.

Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.

Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 220,752 785,05139,3 %
Fett: 13,13165,65 gr236,6 %Fett53,53 %
Protein: 10,21128,81 gr257,6 %Protein18,5 %
Karbo: 15,01189,37 gr63,1 %Karbo27,19 %
Fiber: 0,8510,72 gr35,7 %Fiber0,77 %
Mettet fett: 2,2428,26 gr141,3 %
Salt: 0,688,63 gr172,5 %
Hele oppskriften veier 1261,63 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,34 .-
Pris 1 porsjonerKr. 67,37 .-Se din tallerken
Pris pr stykker paiKr 11,23.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllingpai med spinat hos oss.Les mer om Engelsk kyllingpai hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:20161



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen