Sprø pai med kylling



Oppskriften har fått 4,5 poeng (av max 6) fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 6809 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20161)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse


NB! Oppskriften Sprø pai med kylling har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 220,75 Kcal
Protein 10,21 g
Fett 13,13 g
Karbo 15,01 g
Pris 5,34.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5plate(r)fryst butterdeig,
sammenpisket egg til pensling,
2dlpurre,
1stkløk,
2dlkål,
2ssolje,
1dlhakket persille,
2stkhardkokte egg,
2dlcottage cheese,
0,5stkkokt eller grillet kylling(renset og strimlet),
salt ,
1dashpepper

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.

Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.

Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!