Sprø pai med kylling

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5plate(r)fryst butterdeig,
sammenpisket egg til pensling,
2dlpurre,
1stkløk,
2dlkål,
2ssolje,
1dlhakket persille,
2stkhardkokte egg,
2dlcottage cheese,
0,5stkkokt eller grillet kylling(renset og strimlet),
salt ,
1dashpepper

Annonse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.

Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.

Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.

Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 220,75 Kcal
Protein 10,21 g
Fett 13,13 g
Karbo 15,01 g
Pris 5,34.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
Oppskriften har hatt 6999 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20161)

Ekstra info

Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!