Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sprø pai med kylling

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,34 Kcal: 222,12 Fett: 13,13 gr Protein: 10,21 gr Karbo: 15,29 gr
Mettet fett: 2,24 gr Kostfiber: 0,85 gr Salt av natrium: 0,68 gr
Oppskriften har hatt 6292 lesere! 6292 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5plate(r)fryst butterdeig,
sammenpisket egg til pensling,
2dlpurre,
1stkløk,
2dlkål,
2ssolje,
1dlhakket persille,
2stkhardkokte egg,
2dlcottage cheese,
0,5stkkokt eller grillet kylling(renset og strimlet),
salt ,
pepper
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater27,18 prosent
Protein18,5 prosent
Fett53,54 prosent
Kostfiber0,77 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 67,36

Pris pr stykker pai

Kr 11,23
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Stekes i ovn ved 200 C i ca. 40 minutter.

Tin butterdeigen etter anvisning på pakken. Legg 3 av platene oppå hverandre og kjevle dem ut slik at de dekker bunn og sider i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Skjær purren og løken i skiver.

Strimle kålen. Fres purre, løk og kål i litt olje i noen minutter på svak varme. Grønnsaker skal mykne, men ikke ta farge. Bland i persille, hakket egg, cottage cheese, kylling og krydder. Fordel fyllet i paiskallet. Kjevle ut resten av butterdeigen til et lokk og legg det på fyllet. Klem godt til kantene. Resten av deigen brukes som pynt. Pensle det hele med sammenpisket egg og stek paien.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllingpai hos oss.Les mer om Kyllingpai i porsjonsformer hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:20161



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen