Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sprø vafler

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 23 lesere
Oppskriften har hatt 20676 lesere! 20676 lesere

Ingredienser

Porsjoner
250grMargarin
200grsukker
5dlmelk
500grhvetemel
Ca 3,5stkegg
2,5tsbakepulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Sprø vafler er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Vafler
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 vafler

Smelt margarinen. Hvetemel, sukker og bakepulver røres i melken. Tilsett egg og smeltet smør.

Stek vaflene til de er sprø og gylne.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 280,884 645,87232,3 %
Fett: 12,58208,08 gr297,3 %Fett40,3 %
Protein: 5,9698,58 gr197,2 %Protein8,48 %
Karbo: 35,44586,19 gr195,4 %Karbo50,46 %
Fiber: 1,0317,04 gr56,8 %Fiber0,73 %
Mettet fett: 3,2153,09 gr265,5 %
Salt: 0,406,60 gr132,1 %
Hele oppskriften veier 1654,04 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,28 .-
Pris 1 porsjonerKr. 37,71 .-Se din tallerken
Pris pr vaflerKr 2,69.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Mors vafler hos oss.Les mer om Vafler med brunost hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13264



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser