Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Sprø vafler

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,2 poeng. 4,2 poeng (av max 6) i snitt fra 25 lesere
Oppskriften har hatt 22639 lesere! 22639 lesere
Sprø vafler har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 280,88 kcal ......Protein: 5,96 g ......Fett: 12,58 g ......Mettet fett: 3,21 g
Karbohydrater: 35,44 g ......Kostfiber: 1,03 g .....Natrium: 159,68 mg .......Pris: 2,28 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grMargarin
200grsukker
5dlmelk
500grhvetemel
Ca 3,5stkegg
2,5tsbakepulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Vafler
Land: Ukjent-opprinnelse


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 vafler

Smelt margarinen. Hvetemel, sukker og bakepulver røres i melken. Tilsett egg og smeltet smør.

Stek vaflene til de er sprø og gylne.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 280,884 645,87232,3 %
Fett: 12,58208,08 g297,3 %Fett40,3 %
Protein: 5,9698,58 g197,2 %Protein8,48 %
Karbo: 35,44586,19 g195,4 %Karbo50,46 %
Fiber: 1,0317,04 g56,8 %Fiber0,73 %
Mettet fett: 3,2153,09 g265,5 %
Salt: 0,406,60 g132,1 %
Hele oppskriften veier 1654,04 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,28 .-
Pris 1 porsjonerKr. 37,71 .-Se din tallerken
Pris pr vaflerKr 2,69.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Ostevaffel med brie hos oss.Les mer om Bruchettavaffel hos oss.Les mer om Belgiske vafler 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13264



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Reker Torsk Laks

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen