Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stampegraut




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgpoteter kokte og skrelte
Ca 5dlvann
1tssalt
60grbyggmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stampegraut med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier62,69245,59Kcal
Protein1,546,03gram
Karbohydrat13,2351,83gram
Kostfiber1,315,13gram
Fett0,110,43gram
Mettet fett0,010,04gram
Salt0,441,73gram
Pris på oppskriftenKr 1,02Kr 4,00Kroner
Hele oppskriften veier1 567 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal de kokte potetene. Bruk gjerne potetvannet og kok 5 dl av det opp med potetmassen. Dryss over mel og kok i 10 minutter. Rør godt hele tiden. Rør inn salt etter smak.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3800)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grøt
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.