Gå til forsiden av matoppskrift.no



Steinbit


Oppskriften på Steinbit har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stk filetsteinbit
1dashsalt
hvetemel
1dashsmør til steking
1,5dlvann + 1 fiskebuljongterning
1dlhvitvin, tørr
2dlcréme fraîche
litt salt
nymalt pepper
2sssmør, mykt
1bunt(er)gressløk, finhakket
revet sitronskall


Fremgangsmåte:

Skjær filetene i tykke strimler på skrå og salt dem lett. Vend strimlene raskt i litt hvetemel og rist av overflødig mel. Stek dem noen minutter i smør rett før gjestene skal sette seg. Saus og poteter bør allerede være ferdig.

Saus: Kok opp vann og smuldre buljongterning. Hell i det meste av vinen og créme fraîche. Kok sausen uten lokk i ca. 10 minutter, slik at den blir litt tykkere. Salt lett og mal i litt pepper. Hell i den siste vinskvetten. Visp det myke smøret i den varme sausen. Bland i gressløk og eventuelt sitronskall. Smak til og server straks.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11849)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 135,81 Kcal Forklaring?
Protein 12,22 g
Fett 8,95 g
Karbo 0,47 g
Pris 13,86.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!