Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Steinbit

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 3195 lesere! 3195 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stk filetsteinbit
1dashsalt
hvetemel
1dashsmør til steking
1,5dlvann + 1 fiskebuljongterning
1dlhvitvin, tørr
2dlcréme fraîche
litt salt
nymalt pepper
2sssmør, mykt
1bunt(er)gressløk, finhakket
revet sitronskall
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Skjær filetene i tykke strimler på skrå og salt dem lett. Vend strimlene raskt i litt hvetemel og rist av overflødig mel. Stek dem noen minutter i smør rett før gjestene skal sette seg. Saus og poteter bør allerede være ferdig.

Saus: Kok opp vann og smuldre buljongterning. Hell i det meste av vinen og créme fraîche. Kok sausen uten lokk i ca. 10 minutter, slik at den blir litt tykkere. Salt lett og mal i litt pepper. Hell i den siste vinskvetten. Visp det myke smøret i den varme sausen. Bland i gressløk og eventuelt sitronskall. Smak til og server straks.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 135,94535,6026,8 %
Fett: 8,9535,26 gr50,4 %Fett59,25 %
Protein: 12,2248,15 gr96,3 %Protein35,95 %
Karbo: 0,451,77 gr0,6 %Karbo1,32 %
Fiber: 0,150,59 gr2,0 %Fiber0,22 %
Mettet fett: 5,0719,98 gr99,9 %
Salt: 0,261,01 gr20,3 %Alkohol3,24 %
Hele oppskriften veier 1576 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.13,75 .-
Pris 4 porsjonerKr. 216,70 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 54,18.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Steinbit på italiensk hos oss.Les mer om Stekt steinbitfilet hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11849



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser