Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Steinbit

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 13,81 Kcal: 132,19 Fett: 8,49 gr Protein: 12,30 gr Karbo: 0,45 gr
Mettet fett: 4,77 gr Kostfiber: 0,15 gr Salt av natrium: 0,19 gr
Oppskriften har hatt 3092 lesere! 3092 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stk filetsteinbit
salt
hvetemel
smør til steking
1,5dlvann + 1 fiskebuljongterning
1dlhvitvin, tørr
2dlcréme fraîche
litt salt
nymalt pepper
2sssmør, mykt
1bunt(er)gressløk, finhakket
revet sitronskall
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater1,36 prosent
Protein37,21 prosent
Fett57,8 prosent
Kostfiber0,22 prosent
Alkohol3,38 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 216,13

Pris pr porsjon

Kr 54,03
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Skjær filetene i tykke strimler på skrå og salt dem lett. Vend strimlene raskt i litt hvetemel og rist av overflødig mel. Stek dem noen minutter i smør rett før gjestene skal sette seg. Saus og poteter bør allerede være ferdig.

Saus: Kok opp vann og smuldre buljongterning. Hell i det meste av vinen og créme fraîche. Kok sausen uten lokk i ca. 10 minutter, slik at den blir litt tykkere. Salt lett og mal i litt pepper. Hell i den siste vinskvetten. Visp det myke smøret i den varme sausen. Bland i gressløk og eventuelt sitronskall. Smak til og server straks.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Fiskekaker av steinbit med grønnsaksstrimler hos oss.Les mer om Steinbit med sopp og basilikumsaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:11849



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen