Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Steinbitroulade med krabbe og pasta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetsteinbit á 200 g, renset og benfri
4stkbein fra kongekrabbe (midtstykket)
Ca 35stkblåskjell
2dlhvitvin, tørr
2dlkremfløte
3stkegg
75grsmør
gressløk
1dashsalt
1dashpepper
2stkgulrøtter
1stkpurreløk
1bit(er)sellerirot
fersk pasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Egg
Fisk
Melk
Selleri
Skalldyr
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Steinbitroulade med krabbe og pasta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,88828,55Kcal
Protein12,0486,09gram
Karbohydrat0,906,44gram
Kostfiber0,412,93gram
Fett6,5246,62gram
Mettet fett3,5025,03gram
Alkohol0,66 %
Salt0,715,06gram
Pris på oppskriftenKr 14,24Kr 101,82Kroner
Hele oppskriften veier2 860 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens blåskjellene. Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler. Ta ut kjøttet av kongekrabben og fjern brusken i midten.

Legg steinbitfiletene på hvert sitt stykke plastfolie med den flådde delen mot deg. Legg over krabbekjøttet, blandet med gressløk, salt og pepper, og rull det sammen så det blir lufttett. Legg ruladene på toppen av blåskjell, grønnsaker og hvitvin i en varm gryte, og damp i 10-12 minutter under lokk.

Kok fersk pasta i en annen gryte samtidig.

Ta opp fisk, blåskjell og grønnsakene og sil kraften opp i en skål. Hell denne tilbake i gryten. Tilsett smør og kremfløte og reduser i 1-2 minutter til det tykner. Hell sausen over i en hurtigmikser sammen med eggene og kjør til det er luftig.

Skjær fisken i to deler. Ta av plastfolien og anrett på en tallerken sammen med grønnsaker, pasta og rensede blåskjell. Hell over den varme sausen. Klipp eventuelt frisk gressløk over. Server med godt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12684)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.