Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt and med aprikoser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,75kgand, 1 1/2-2 kg
1dashsalt
1dashpepper
0,5stksitron

Fyll:

Ca 4,5stkepler

Saus og garnityr:

innmat fra anden
1dashsalt
1dashpepper
1boks(er)aprikoser
3ssmaizena
1stksitron, saften
2ssripsgelé
2ssripsgelé


Annonse


Næringsdeklarasjon for Stekt and med aprikoser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier254,001 921,89Kcal
Protein7,7558,64gram
Karbohydrat6,7751,23gram
Kostfiber0,675,07gram
Fett21,62163,59gram
Mettet fett6,1946,84gram
Salt0,171,32gram
Pris på oppskriftenKr 9,86Kr 74,61Kroner
Hele oppskriften veier3 027 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dypfryst and bør tines før steking: I kjøleskap 1 døgn, i romtemperatur 12 timer, i kaldt vann 4-5 timer.

Tørk anden ut- og innvendig med oppvridd klede, gni den inn med salt, pepper og sitronsaft.

Vask eplene, skrell dem ikke, skjær dem i båter. Fyll anden med båter.

Lukk anden med fjærkrenål eller sy den igjen.

Legg den med ryggen opp på rist med langpanne under. Stek den slik i ca 30 minutter midt i ovnen ved 175 C. Snu deretter anden med brystet opp og stek videre 1 - 1 1/2 time. Prøv om anden er stekt ved å stikke en nål inn i låret. Siver klar saft ut, er fuglen stekt.

Kok kraft på innmat og sil den.

Bland 2 1/2 dl kraft, 2 1/2 dl aprikossaft, sitronsaft og maisennamel, og kok til det tykner. Smak til med gelé, salt og pepper.

Server anden med kokte poteter, grønne erter og aprikosene som varmes lett, samt sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7975)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.