Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt and med solbærsaus og honningglaserte potete




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storgressand
1dashsalt
1dashpepper
0,5stkappelsin
3stksjalottløk
1stkgulrot
1dlrødvin
3dlandekraft
1sssolbærgelé
3ssfriske solbær
1ssmaizena

Honningglaserte poteter:

8stk storpoteter
0,5sssalt
50grsmør
2sshonning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt and med solbærsaus og honningglaserte potete med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier237,682 902,22Kcal
Protein7,3689,87gram
Karbohydrat6,3978,03gram
Kostfiber0,657,94gram
Fett19,99244,09gram
Mettet fett6,0273,51gram
Alkohol0,21 %
Salt0,384,65gram
Pris på oppskriftenKr 8,72Kr 106,48Kroner
Hele oppskriften veier4 884 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brekk opp ribbede ender i bryst og lår. Skjær av ryggen på bryststykket, slik at bare brystfiletene sitter igjen på skroget. Kok andekraft på restene av anda.

Rens og kutt gulrøtter og løk i små stykker. Gni bryst og lår inn med salt, pepper og appelsin. Brun lårene i panne. Forvarm ovnen til 220 C. Legg inn lår og bryst, sammen med løk og gulrøtter. Stek i 10 minutter. Ta ut andebrystet. Fortsett å steke lårene i 15 minutter til.

Etter 15 minutter legger du andebrystet tilbake, og alt stekes i ytterligere 15 minutter. Kok ut ovnspanna med rødvin og andekraft. Sil kraften og jevn den med litt maisenna. Smak til med solbærgelé, salt og pepper. Varm de hele solbærene i sausen uten at de koker i stykker.

Før servering løsnes brystfiletene fra skroget og skjæres i tynne skiver. Lårene deles i to eller fire, alt etter størrelsen på anda.

Skrell potetene og del dem i båter. Kok dem nesten møre i saltet vann. Avkjøl og tørk dem godt.

Smelt smør i en panne. Ilsett honning. Stek potetene gylne i blandingen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8003)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.