Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt andebryst



Stekt andebryst oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7stkandebrystfileter á ca 300 g
2sssmør eller margarin
2ssolje
7dlbuljong (and- eller hønsebuljong)
700grbjørnebær
maizena
1dashsalt
1dashpepper
Ca 7,5dlbroccolibuketter
3stksalathoder
2kgpoteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt andebryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,50498,75Kcal
Protein7,1444,24gram
Karbohydrat4,8429,99gram
Kostfiber1,267,81gram
Fett3,3420,69gram
Mettet fett1,116,88gram
Salt0,221,33gram
Pris på oppskriftenKr 15,39Kr 95,35Kroner
Hele oppskriften veier6 196 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm smør og olje i en jerngryte. Gni andestykkene med salt og pepper. Stek stykkene med skinnet ned i ca 6 minutter. Snu dem og stek dem i ytterligere 6 minutter.

Senk varmen. Legg lokk på gryten og stek i ytterligere 6 minutter.

Ta opp andestykkene og la dem stå tildekket til de skal brukes.

Tilsett buljongen og ca 400 g bjørnebær i stekesjyen. Kok sausen i ca 10 minutter og sil fra bjørnebærene. Jevn sausen med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann.

Kok potetene med skall og skrell dem når de er ferdigkokt. Kok broccolibukettene i ca 1 minutt. Skjær bunnen av salathodet og plukk av bladene.

Skjær andestykkene i skiver og porsjonsanrett dem på tallerkenene med broccolibuketter, salatblader, bjørnebærsaus og friske bjørnebær. Server potetene til.

PS: Bildet vises generelt stekt andebryst. Her er det servert på en seng av grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7977)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.