Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt blandsmør fra Stor-Elvdal




Ingredienser

250 gr. Blansmør
2 s.s. Margarin


Annonse


Fremgangsmåte:

Dette stekes i panna til blandsmøret blir seigt og fått litt farge. Spises sammen med kokte poteter og flatbrød. Alle types blandsmør spises til middag sammen med kokte poteter og flatbrød. Også smør til de typer som ikke inneholder det. Supper som ble mye brukt sammen med blandsmør, er mysmørsuppe, kålrot- og nepesuppe og ertesuppe.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17996)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.