Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt due




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkduer
1dashsalt
1dashpepper
Ca 1,5ssMargarin
Ca 3,5dlbuljong eller vann
2skive(r)spekk, tynne

saus

Ca 2,5dlstekesjy eller buljong
Ca 1,5dlkremfløte
2sshvetemel
ripsgelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt due med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149,87508,51Kcal
Protein7,9727,04gram
Karbohydrat1,374,65gram
Kostfiber0,050,17gram
Fett12,4942,38gram
Mettet fett3,8913,20gram
Salt0,662,24gram
Pris på oppskriftenKr 9,01Kr 30,57Kroner
Hele oppskriften veier1 357 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Duene vaskes og tørkes. Gni dem inn med salt og bind spekkskivene fast over brystet og bind opp duene.

Brun smøret i en gryte og legg duene i med brystet ned. Brun dem over det hele. Krås og hjerte brunes med den siste tiden.

Spe med kokende vann og fløte og la duene småsurre under lokk med brystet opp til de er møre. Steketid ca.40-60 minutter. Når det er ca. 15 minutter igjen av koketiden spes det på med fløte.

Ta opp rypene.

Jevn sausen og la den koke 5-10 minutter. Smak sausen til med litt ripsgelé. Finhakk kråk og hjerte og bland det i sausen.

Server duene med saus, poteter, hermetiske erter, rosenkål, salat, tyttebærsyltetøy og ripsgelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8013)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.