Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt due med bringebærsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkduer
0,5tssalt
1krmpepper
2skive(r)spekk
2sssmør eller margarin
hønsebuljong eller vann

Sjy:
0,5ssbringebær- eller hvitvinseddik
1dlhønsebuljong + sjy fra stekingen
200grfriske eller frosne usukrede bringebær
1dashsalt
1dashpepper
bringebær
bladpersille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt due med bringebærsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,00647,35Kcal
Protein12,0953,98gram
Karbohydrat0,853,79gram
Kostfiber0,994,42gram
Fett10,1445,27gram
Mettet fett4,5620,36gram
Salt0,763,40gram
Pris på oppskriftenKr 15,90Kr 70,99Kroner
Hele oppskriften veier893 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør og ta ut innmaten av duene. Skyll og tørk dem. Salt og pepre dem lett innvendig. Legg spekket på brystet og bind opp fuglen.

Brun duene i litt matfett i en jerngryte, brystet først. Spe med litt buljong eller vann, men bare så mye at det så vidt dekker bunnen. Stek under lokk i 30-45 minutter, alt etter fuglenes alder.

Ta opp duene, løsne spekket og del duene i to. Hold duene varme under aluminiumsfolie.

Bland eddik, buljong, sjy og det meste av bringebærene i en kjele. Kok det i noen minutter. Miks blandingen i en foodprosessor. Smak til med salt og pepper.

Legg de halve duene opp på varme porsjonstallerkener. Hell saus over og garner med resten av bringebærene og bladpersille.

Server potetgrateng og en blandet salat eller kokte grønnsaker til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8019)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.