Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt farsert and




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgand, ca 2 kg
1dashsalt
1dashpepper
sitron

Fyll:

2stk storløk, grovhakkede
2,5dlvann
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør eller margarin
1dlbrødsmuler
1stkegg
1tssalvie


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt farsert and med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier315,882 108,14Kcal
Protein10,3769,21gram
Karbohydrat1,318,74gram
Kostfiber0,302,00gram
Fett29,84199,15gram
Mettet fett9,0960,67gram
Salt0,251,68gram
Pris på oppskriftenKr 11,62Kr 77,55Kroner
Hele oppskriften veier2 670 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dypfryst and bør tines før steking.

Tørk anden ut- og innvendig med oppvridd klede, og gni den inn med salt, pepper og sitron.

Fyll den. Lukk med nål eller sy den igjen. Legg anden på rist med ryggen opp. Sett langpannen under, og stek slik i ca 30 minutter ved 175 C.

Snu anden med brystet opp. Stek videre. Prøv om anden er ferdig ved å stikke i låret. Siver klar saft ut, er den ferdig. Total steketid 1 1/2 - 2 timer.

Kok løken til fyllet mørt, ca 15 minutter. Sil og tilsett de øvrige ingrediensene. Kok kraft på innmat. Sil. Kok langpannen ut med kraft. Jevne eventuelt sjyen med maisennamel. Smak til med salt, pepper og appelsinsaft.

Server anden garnert med appelsin- og epleskiver, brunede poteter, sjy og salat eller grønne bønner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7978)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 104,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.