Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stekt farsert broiler

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 1743 lesere! 1743 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stk storbroiler, ca 1 1/4 kg
1dashsalt
1dashpepper

Fyll:

50grsmør eller margarin smeltet
0,5tskyllingkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksitron, revet skall og saften
2dlbrødsmuler
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
1sspersille, klippet
hakket broilerinnmat
2sssmør eller olje til pensling
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Stekt farsert broiler er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Tørk broileren ut- og innvendig med oppvridd klede.

Bland alle ingrediensene til fyllet, tilsett litt melk hvis det virker for tørt. Pakk det tett i broileren. Lukk for åpningen med fjærkrenål eller sy igjen.

Pensle broileren med fett som er rørt sammen med salt og pepper. Beregn steketid ved å veie den; ca 40 min pr. kg + 15 min for hele fuglen. 175 C midt i ovnen.

Legg broileren med brystet opp i liten langpanne og drypp med stekesjyen av og til.

Broileren er ferdig når lårbenet kan trekkes løs.

Kok pannen ut med litt vann, og jevne eventuelt sjyen med litt maisennamel. Smak til med salt og pepper.

Server broileren hel. Skjær den opp ved bordet. Skjær brystkjøttet og fyllet i tynne skiver. Trekk lårene av og skjær kjøttet i skiver eller del dem i leddet. Serveres med stekte pølser, salat og poteter.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 129,78555,8027,8 %
Fett: 5,2022,27 gr31,8 %Fett36,06 %
Protein: 11,9251,05 gr102,1 %Protein36,73 %
Karbo: 8,3435,72 gr11,9 %Karbo25,7 %
Fiber: 0,974,15 gr13,8 %Fiber1,49 %
Mettet fett: 2,6711,43 gr57,2 %
Salt: 0,311,31 gr26,2 %
Hele oppskriften veier 1713,04 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,89 .-
Pris 4 porsjonerKr. 66,64 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 16,66.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hel kylling med selleristuffing og fruktris hos oss.Les mer om Teriyaki-kylling hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12061



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser