Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stekt farsert broiler

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,89 Kcal: 129,91 Fett: 5,21 gr Protein: 11,93 gr Karbo: 8,34 gr
Mettet fett: 2,68 gr Kostfiber: 0,97 gr Salt av natrium: 0,19 gr
Oppskriften har hatt 1692 lesere! 1692 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stk storbroiler, ca 1 1/4 kg
salt
pepper

Fyll:

50grsmør eller margarin smeltet
0,5tskyllingkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksitron, revet skall og saften
2dlbrødsmuler
1stkegg
salt
pepper
1sspersille, klippet
hakket broilerinnmat
2sssmør eller olje til pensling
4porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater25,67 prosent
Protein36,73 prosent
Fett36,09 prosent
Kostfiber1,49 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 66,54

Pris pr porsjon

Kr 16,64
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Tørk broileren ut- og innvendig med oppvridd klede.

Bland alle ingrediensene til fyllet, tilsett litt melk hvis det virker for tørt. Pakk det tett i broileren. Lukk for åpningen med fjærkrenål eller sy igjen.

Pensle broileren med fett som er rørt sammen med salt og pepper. Beregn steketid ved å veie den; ca 40 min pr. kg + 15 min for hele fuglen. 175 C midt i ovnen.

Legg broileren med brystet opp i liten langpanne og drypp med stekesjyen av og til.

Broileren er ferdig når lårbenet kan trekkes løs.

Kok pannen ut med litt vann, og jevne eventuelt sjyen med litt maisennamel. Smak til med salt og pepper.

Server broileren hel. Skjær den opp ved bordet. Skjær brystkjøttet og fyllet i tynne skiver. Trekk lårene av og skjær kjøttet i skiver eller del dem i leddet. Serveres med stekte pølser, salat og poteter.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kyllinglår i kokosmelk med karri hos oss.Les mer om Teriyaki-kylling hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12061



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen