Stekt farsert broiler

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stk storbroiler, ca 1 1/4 kg
1dashsalt
1dashpepper

Fyll:

50grsmør eller margarin smeltet
0,5tskyllingkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksitron, revet skall og saften
2dlbrødsmuler
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
1sspersille, klippet
hakket broilerinnmat
2sssmør eller olje til pensling
4porsjon(er)poteter

Fremgangsmåte:

Tørk broileren ut- og innvendig med oppvridd klede.

Bland alle ingrediensene til fyllet, tilsett litt melk hvis det virker for tørt. Pakk det tett i broileren. Lukk for åpningen med fjærkrenål eller sy igjen.

Pensle broileren med fett som er rørt sammen med salt og pepper. Beregn steketid ved å veie den; ca 40 min pr. kg + 15 min for hele fuglen. 175 C midt i ovnen.

Legg broileren med brystet opp i liten langpanne og drypp med stekesjyen av og til.

Broileren er ferdig når lårbenet kan trekkes løs.

Kok pannen ut med litt vann, og jevne eventuelt sjyen med litt maisennamel. Smak til med salt og pepper.

Server broileren hel. Skjær den opp ved bordet. Skjær brystkjøttet og fyllet i tynne skiver. Trekk lårene av og skjær kjøttet i skiver eller del dem i leddet. Serveres med stekte pølser, salat og poteter.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 129,78 Kcal
Protein 11,92 g
Fett 5,2 g
Karbo 8,34 g
Pris 3,89.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 1969 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12061)

Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!