Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Stekt farsert broiler

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 1850 lesere! 1850 lesere
Stekt farsert broiler har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 129,78 kcal ......Protein: 11,92 g ......Fett: 5,2 g ......Mettet fett: 2,67 g
Karbo: 8,34 g ......Kostfiber: 0,97 g .....Natrium: 122,5 mg .......Pris: 3,89 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stk storbroiler, ca 1 1/4 kg
1dashsalt
1dashpepper

Fyll:

50grsmør eller margarin smeltet
0,5tskyllingkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksitron, revet skall og saften
2dlbrødsmuler
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
1sspersille, klippet
hakket broilerinnmat
2sssmør eller olje til pensling
4porsjon(er)poteter
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Fremgangsmåte:

Tørk broileren ut- og innvendig med oppvridd klede.

Bland alle ingrediensene til fyllet, tilsett litt melk hvis det virker for tørt. Pakk det tett i broileren. Lukk for åpningen med fjærkrenål eller sy igjen.

Pensle broileren med fett som er rørt sammen med salt og pepper. Beregn steketid ved å veie den; ca 40 min pr. kg + 15 min for hele fuglen. 175 C midt i ovnen.

Legg broileren med brystet opp i liten langpanne og drypp med stekesjyen av og til.

Broileren er ferdig når lårbenet kan trekkes løs.

Kok pannen ut med litt vann, og jevne eventuelt sjyen med litt maisennamel. Smak til med salt og pepper.

Server broileren hel. Skjær den opp ved bordet. Skjær brystkjøttet og fyllet i tynne skiver. Trekk lårene av og skjær kjøttet i skiver eller del dem i leddet. Serveres med stekte pølser, salat og poteter.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 129,78555,8027,8 %
Fett: 5,2022,27 g31,8 %Fett36,06 %
Protein: 11,9251,05 g102,1 %Protein36,73 %
Karbo: 8,3435,72 g11,9 %Karbo25,7 %
Fiber: 0,974,15 g13,8 %Fiber1,49 %
Mettet fett: 2,6711,43 g57,2 %
Salt: 0,311,31 g26,2 %
Hele oppskriften veier 1713,04 g totalt
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,89
Pris 4 porsjonerKr. 66,64Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 16,66Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Hvitløkskylling i leirgryte hos oss.Les mer om Thaigryte med butterdeigslokk hos oss.Les mer om Kylling Teriyaki hos oss.