Stekt farsert broiler


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stk storbroiler, ca 1 1/4 kg
1dashsalt
1dashpepper

Fyll:

50grsmør eller margarin smeltet
0,5tskyllingkrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksitron, revet skall og saften
2dlbrødsmuler
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
1sspersille, klippet
hakket broilerinnmat
2sssmør eller olje til pensling
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Tørk broileren ut- og innvendig med oppvridd klede.

Bland alle ingrediensene til fyllet, tilsett litt melk hvis det virker for tørt. Pakk det tett i broileren. Lukk for åpningen med fjærkrenål eller sy igjen.

Pensle broileren med fett som er rørt sammen med salt og pepper. Beregn steketid ved å veie den; ca 40 min pr. kg + 15 min for hele fuglen. 175 C midt i ovnen.

Legg broileren med brystet opp i liten langpanne og drypp med stekesjyen av og til.

Broileren er ferdig når lårbenet kan trekkes løs.

Kok pannen ut med litt vann, og jevne eventuelt sjyen med litt maisennamel. Smak til med salt og pepper.

Server broileren hel. Skjær den opp ved bordet. Skjær brystkjøttet og fyllet i tynne skiver. Trekk lårene av og skjær kjøttet i skiver eller del dem i leddet. Serveres med stekte pølser, salat og poteter.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12061)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 129,78 Kcal
Protein 11,92 g
Fett 5,2 g
Karbo 8,34 g
Pris 3,89.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!