Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt flesk og Tjømedupp



Stekt flesk og Tjømedupp oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Tjømedupp:
1 ss hvetemel
Ca. 4 dl melk (eller fløtemelk)
Salt og pepper
Klippet gressløk


Annonse


Fremgangsmåte:

Flesk og suppe har vært vanlig mat i hele Vestfold. Men duppen lages på ulike måter, fra by til bygd og fra hjem til hjem.
Skjær lettsaltet flesk i tynne skiver. Dryss på pepper og stek flesket over middels varme. Legges til side og holdes varmt.
Dette er godt – ha nok flesk på bordet. Serveres med kokte eller stekte poteter og:

Rør hvetemelet ut i stekefett fra flesket. Spe med melken, og la det koke sammen minst 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Klipp litt gressløk over før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 217)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Lapper til frokost.Lapper til frokost.
Denne retten har 217,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Arme riddere for 1.Arme riddere for 1.
Denne retten har 174,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mormors Sveler.Mormors Sveler.
Denne retten har 205,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt flesk og Tjømedupp.Stekt flesk og Tjømedupp.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.