Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt hjortekølle med braiseret fennikel. rosmarin glace. Anna poteter og stekte grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grhjortekølle, 200 gr per person
4stkfennikel
Ca 4,5stkbakepoteter
2stkløk
1stkagurk
Ca 2,5stkgulrøtter
2stkrødløk
1dashSmør
Olje
Salt og pepper
Rosmarin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt hjortekølle med braiseret fennikel. rosmarin glace. Anna poteter og stekte grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier55,23424,04Kcal
Protein6,5950,60gram
Karbohydrat4,8937,54gram
Kostfiber1,289,83gram
Fett0,755,76gram
Mettet fett0,332,53gram
Salt0,080,65gram
Pris på oppskriftenKr 7,65Kr 58,73Kroner
Hele oppskriften veier3 071 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fennikel:
Halveres og ligges i en skypanne med halvt rødvin og halvt vann så de er halvt dekket, lokk på og i ovnen i ca. 75 min ved 200° Til de er møre.

Pommes Anna:
Tynne skiver av bakepoteter og hakket løk vendes sammen med olje og has opp i en skypanne med bakepapir.
Det bakes i ovnen til potetene er møre ca. 1 time. Deretter legges de i press i en annen panne med noe vekt oven på.
Settes i kjøleskap i ca. 1 time. Deretter kan man skjære den størrelse man vil ha og lune dem i ovnen.

Hjortekølle: Brunes av på en varm panne, sammen med finnilken, ha den så i ovnen i ca. 15 min, og la den trekke i ca. 15min, så er den klar til servering.

Viltfond kokes kraftig ned. Monteres med smør og smakes til med rosmarin.

Stekte grønnsaker:
Agurk uten kjerner, gulerot. Rødløk ordnes og skjæres i grove stykker og sauteres på panne i olje til de er møre.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22150)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjortestek med fløtesaus.Hjortestek med fløtesaus.
Denne retten har 100,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp ny.Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.
Denne retten har 143,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortestek.Hjortestek.
Denne retten har 74,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.
Denne retten har 121,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.