Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt hvitting med kål og hvitløk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4grhvittingfileter, ca 800 g
1ssolje
2sssmør
1dashsalt
1dashpepper
4stknypoteter
1stkhode av sommer- eller spisskål
2stkgulrøtter
0,5dlolivenolje
3feddhvitløk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt hvitting med kål og hvitløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,23317,95Kcal
Protein1,796,60gram
Karbohydrat3,7113,68gram
Kostfiber1,656,08gram
Fett6,7724,96gram
Mettet fett2,298,44gram
Salt0,200,72gram
Pris på oppskriftenKr 5,84Kr 21,53Kroner
Hele oppskriften veier1 475 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk hvittingfiletene godt. Varm olje i en stekepanne. Stek fisken pent brun på begge sider. Ha til slutt smør i panna, og vend fisken i dette for smakens skyld. Hold fisken varm.

Vask potetene godt, og kutt dem i tynne skiver. Kutt gulrøtter på samme måten, og snitt kålen i strimler.

Knus hvitløken. Varm olivenolje i en jerngryte. La den bli skikkelig varm. Ha i poteter. Stek disse i et par minutter før du har i kål, gulrøtter og hvitløk. La det surre i 2-3 minutter til grønnsakene er gjennomvarme. Strø over litt salt og nykvernet pepper.

Fordel grønnsaker og poteter på fire tallerkener. Legg de stekte hvittingfiletene på toppen. Pynt med litt grønt; persille, gressløk eller basilikum.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11972)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.