Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt hyse med piperonata



Stekt hyse med piperonata oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes & Sarah Cameron Sørensen
Stekt hyse i kombinasjon med en klassisk paprikastuing. Denne retten kan serveres både med pasta og poteter etter lyst og humør.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grhysefilet, uten skinn og bein
3sshvetemel
1tssalt
0,5tspepper
1tspaprikapulver
olivenolje

Piperonata

1stkløk
2ssolivenolje
1feddhvitløk
2stkpaprika, rød
2stkpaprika, grønn
6stktomat
1tssalt
0,5tssukker
5blad(er)basilikum, frisk
1dashpepper

Tilbehør

4porsjon(er)potet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt hyse med piperonata med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59,38396,82Kcal
Protein5,8739,23gram
Karbohydrat6,0740,56gram
Kostfiber1,228,15gram
Fett1,026,82gram
Mettet fett0,130,87gram
Salt0,593,94gram
Pris på oppskriftenKr 6,36Kr 42,50Kroner
Hele oppskriften veier2 673 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Piperonata
Surr skivet løk i olivenolje og tilsett hvitløk.
Rens paprika, del dem i fire på langs og skjær dem i strimler på tvers. Ha i kjelen og bland med løken. Sett på lokk og la surre forsiktig. Skold tomatene og skjær i skiver. Ha tomatene i kjelene sammen med salt, nykvernet pepper, sukker og basilikumblader. Kok til grønnsakene er møre, ca. 30 minutter.
Denne stuingen kan erstatte tradisjonell saus som ofte inneholder mye fett.

Steking
Bland sammen hvetemel, salt, pepper og paprikapulver.
Skjær fiskefileten i serveringsstykker og vend stykkene i melblandingen. Stek fisken i varm stekepanne. Bruk stekemargarin eller olje.
Server den med piperonata og kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29221)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bestemors fiskekaker.Bestemors fiskekaker.
Denne retten har 144,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-agurk.Krydret stekt hyse med grønnsaker og ingefær-.
Denne retten har 77,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.Hysekarbonader med smørstekt småløk og salat.
Denne retten har 132,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsaus.Stekt hyse med grønnsakrisotto og appelsinsau.
Denne retten har 141,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mandelpanert hyse.Mandelpanert hyse.
Denne retten har 112,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskeburger med eplesalat.Fiskeburger med eplesalat.
Denne retten har 147,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskefarse - grunnoppskrift.Fiskefarse - grunnoppskrift.
Denne retten har 61,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt hyse med piperonata.Stekt hyse med piperonata.
Denne retten har 59,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.