Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt isbjørnkjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgIsbjørnstek, 1 stykke stek
0,5kopp(er)vineddik
1tssalt
4kopp(er)vann
3skive(r)bacon
1stkLøk
1tssalt
0,25tspepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt isbjørnkjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,43436,27Kcal
Protein11,3052,21gram
Karbohydrat0,231,06gram
Kostfiber0,080,37gram
Fett5,3524,72gram
Mettet fett0,301,39gram
Salt0,572,65gram
Pris på oppskriftenKr 14,38Kr 66,44Kroner
Hele oppskriften veier2 772 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fettet av kjøttet og skyll kjøttet i kaldt vann. Legg kjøttet minst to timer i vann, salt og vineddik.

Tørk kjøttet, i et rent tøystykke. Legg steken i et ildfast fat, på en bunn av hakket løk og legg baconskivene ovenpå steken. Stek i ovnen ved høy varme i minst to timer, bruk et steketermometer til, å fastslå når den er ferdig. Skal være minst 85 til 90 C.

Et kvarter før steken er ferdig, fjernes baconen og steken pensles med smør og det drysses salt og pepper på.

Husk at kjøttet må være skikkelig stekt pga trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21641)
Kategori: Ovnsrett
Land: Grønland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.