Stekt kalvelever med bløte løk


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Bisca Digestive Fullkorn
400grkalvelever
2stkløk
50grsmør
2sssukker
Salt og pepper


Fremgangsmåte:

Leveren skjæres i passende stykker og stekes på en varm panne 2-3 minutter på hver side.
Løkene skjæres i skiver og stekes lett i smør tilsatt sukker, inntil de karamelliserer.

Server med Bisca Digestive Fullkorn


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Bisca
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27549)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 163,71 Kcal
Protein 11,84 g
Fett 8,73 g
Karbo 9,15 g
Pris 5,85.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!