Gå til forsiden av matoppskrift.no



Stekt kalvelever med bløte løk


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Bisca Digestive Fullkorn
400grkalvelever
2stkløk
50grsmør
2sssukker
Salt og pepper


Fremgangsmåte:

Leveren skjæres i passende stykker og stekes på en varm panne 2-3 minutter på hver side.
Løkene skjæres i skiver og stekes lett i smør tilsatt sukker, inntil de karamelliserer.

Server med Bisca Digestive Fullkorn


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Bisca
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 27549)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 163,71 Kcal Forklaring?
Protein 11,84 g
Fett 8,73 g
Karbo 9,15 g
Pris 5,85.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!