Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt kanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storkanin på 1-2 kg uten innmat
Ca 2,5sssmør/margarin
1dashsalt
1dashpepper
salvie
Ca 5stkløk
3dlkjøttkraft eller vann
Ca 1,5dlfløte
1sshvetemel
tomatpuré


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt kanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,47394,90Kcal
Protein8,9229,48gram
Karbohydrat2,478,16gram
Kostfiber0,642,12gram
Fett8,0726,67gram
Mettet fett4,8916,16gram
Salt0,371,21gram
Pris på oppskriftenKr 9,19Kr 30,38Kroner
Hele oppskriften veier1 653 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun smøret i en gryte og legg kaninen med ryggen ned. Brun den pent på alle sider. Tilsett krydder. Ha i løkene og la dem surre med en stund. Spe med kjøttkraft eller vann og la kaninen surre under lokk på svak varme oppe på komfyren eller i ovn i 1 - 1 1/2 time på 175 C.

Øs av og til og spe med fløte mot slutten av stekingen. Ta så opp kaninen.

Spe sjyen hvis det er nødvendig. Jevn den eventuelt og la sausen koke 5-10 minutter.

Ta opp kaninen og server den med saus, poteter, grønnsaksalat og ripsgelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10138)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.