Gå til forsiden av matoppskrift.no



Stekt laks med tomat- og ingefærsaus

Bilde av Stekt laks med tomat- og ingefærsaus.
Fotograf: Knut Pettersen

Oppskriften på Stekt laks med tomat- og ingefærsaus har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Denne retten kalles Ca chien på vietnamesisk, og er kanskje for oss en litt utradisjonell måte å servere laks på. Men prøv den - den er kjempegod!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grlaksefilet
2ssrapsolje eller annen nøytral olje
0,5kgtomat
1stkløk
1bunt(er)frisk gressløk - finhakket
0,5potte(r)frisk koriander - finhakket
20grfinstrimlet frisk ingefær
1feddhvitløk - finhakket
0,5tssalt
1tssukker
0,25tspepper
0,25TilbehørIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4porsjon(er)kokt ris


Fremgangsmåte:

Del fisken opp i store stykker. Varm opp oljen i en panne. Fisken stekes på middels varme i ca. 2 minutter på hver side.
Mens fisken steker kan man tilberede sausen. Ha litt olje i en varm panne og ha i ingefær og hvitløk. Fres raskt. Skjær tomater i terninger og finhakk løk og tilsett. La dette småkoke 1-2 minutter. Smak til med salt, sukker og pepper
Legg fiskestykkene på et fat og ha saus over. Dryss over gressløk og koriander rett før servering. Serveres med nykokt ris til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 28146)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Vietnam

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 145,34 Kcal Forklaring?
Protein 6,42 g
Fett 5,18 g
Karbo 17,68 g
Pris 7,62.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!