Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Stekt makrell med krydderkokt rabarbra

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,34 Kcal: 113,15 Fett: 3,79 gr Protein: 12,98 gr Karbo: 6,36 gr
Mettet fett: 0,84 gr Kostfiber: 0,84 gr Salt av natrium: 0,13 gr
Oppskriften har hatt 2091 lesere! 2091 lesere

Ingredienser

Porsjoner
8stkmakrellfileter
salt og pepper
smør/olje til steking

Krydderkokt rabarbra:

3stang(stenger)rabarbra i ca 7 cm biter
2dlvann
1dlsukker
2stkstjerneanis
1stkkanelstang
1tsnellik, hel
1tshel pepper

Tilbehør:

Nypoteter med balsamicoeddik
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater22,48 prosent
Protein45,88 prosent
Fett30,14 prosent
Kostfiber1,48 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 106,37

Pris pr porsjon

Kr 26,59
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Stekt makrell med krydderkokt rabarbra.

Fremgangsmåte:

Kok vann, sukker og krydder i 5 minutter. Legg i rabarbraen og kok opp.
Sett til side og la rabarbraen avkjøle i laken.
Fjern mest mulig bein fra makrellfiletene, skyll og tørk dem. Dryss med salt og pepper og stek dem med skinnsiden ned først. Server de nystekte makrellfiletene med rabarbraen og litt av laken.

Nykokte poteter med litt balsamicoeddik over er godt tilbehør.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Teriyaki- marinerte makrellfileter hos oss.Les mer om Makrell á la Astrid hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23456



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen