Stekt makrell med krydderkokt rabarbra

Stekt makrell med krydderkokt rabarbra.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
8stkmakrellfileter
salt og pepper
1dashsmør/olje til steking

Krydderkokt rabarbra:

3stang(stenger)rabarbra i ca 7 cm biter
2dlvann
1dlsukker
2stkstjerneanis
1stkkanelstang
1tsnellik, hel
1tshel pepper

Tilbehør:

Nypoteter med balsamicoeddik

Fremgangsmåte:

Kok vann, sukker og krydder i 5 minutter. Legg i rabarbraen og kok opp.
Sett til side og la rabarbraen avkjøle i laken.
Fjern mest mulig bein fra makrellfiletene, skyll og tørk dem. Dryss med salt og pepper og stek dem med skinnsiden ned først. Server de nystekte makrellfiletene med rabarbraen og litt av laken.

Nykokte poteter med litt balsamicoeddik over er godt tilbehør.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 117,49 Kcal
Protein 12,89 g
Fett 4,33 g
Karbo 6,32 g
Pris 6,9.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Oppskriften har hatt 2639 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23456)

Ekstra info

Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!