Stekt makrell med krydderkokt rabarbra

Bilde av Stekt makrell med krydderkokt rabarbra.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
8stkmakrellfileter
salt og pepper
1dashsmør/olje til steking

Krydderkokt rabarbra:

3stang(stenger)rabarbra i ca 7 cm biter
2dlvann
1dlsukker
2stkstjerneanis
1stkkanelstang
1tsnellik, hel
1tshel pepper

Tilbehør:

Nypoteter med balsamicoeddik


Fremgangsmåte:

Kok vann, sukker og krydder i 5 minutter. Legg i rabarbraen og kok opp.
Sett til side og la rabarbraen avkjøle i laken.
Fjern mest mulig bein fra makrellfiletene, skyll og tørk dem. Dryss med salt og pepper og stek dem med skinnsiden ned først. Server de nystekte makrellfiletene med rabarbraen og litt av laken.

Nykokte poteter med litt balsamicoeddik over er godt tilbehør.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23456)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 117,4 Kcal
Protein 12,89 g
Fett 4,32 g
Karbo 6,32 g
Pris 6,87.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!