Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt orrhane med kraftig saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,8kgorrhane, ca 1 stk
2ssmargarin eller smør
1tssalt
1krmpepper
1stkgulrot
1stkløk
Ca 5stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 5,5stkhel pepper
Ca 2,5dlhønsebuljong

Saus:

1sssmør
1sshvetemel
2dlsjy og /eller buljong
50grblåskimmelost
50grphiladelphiaost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt orrhane med kraftig saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,78647,95Kcal
Protein14,7873,23gram
Karbohydrat1,065,25gram
Kostfiber0,231,14gram
Fett7,4436,86gram
Mettet fett2,7613,67gram
Salt0,743,65gram
Pris på oppskriftenKr 18,87Kr 93,49Kroner
Hele oppskriften veier1 982 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglen og ta ut innmaten. Skyll og tørk den.

Ta vare på lever, krås og hjerte. Ta ut innholdet av kråsen og ta bort den harde hinnen.

Smelt matfettet i en jerngryte. Legg fuglen i og brun den rundt det hele. Dryss på salt og pepper. Legg i innmaten og la det bli brunt sammen med fuglen.

Skrell gulrot og løk og skjær dem i biter. Ha det i gryten sammen med einerbær og pepperkorn. Spe med buljong. La fuglen ettersteke under lokk ca 1 time. Ta den opp og hold den varm under aluminiumsfolie. Sil sjyen.

Fres smør og mel til sausen i en kjele. Spe med sjyen. Smuldre blåskimmelosten og la den smelte i sausen. Tilsett philadelphiaosten og rør den ut. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Server pasta og salat av f.eks. mango, appelsin og carambole til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8098)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.