Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Stekt ris spesial



Stekt ris spesial oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
En god wok variant hvor vi brukte slik røkt påskeskinke i. Og det ene egget lagde vi en omelett av og strimlet den ved siden av til pynt. I tillegg hadde vi pakchoy og paprika som ikke var i originalen, men droppet ertene.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grreker uten skall
50grskinke, kokt
3stkegg
1tssalt
2stkvårløk, finhakket
4ssvegetabilsk olje
125grerter
1sssoyasaus, lys
1sskinesisk risvin eller tørr sherry
450grris, kokt
80grpak choy
0,5stkrød paprika i strimler
1dashsort frisk pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Stekt ris spesial med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129,93350,79Kcal
Protein5,8315,74gram
Karbohydrat12,5833,96gram
Kostfiber0,952,56gram
Fett5,9516,06gram
Mettet fett1,133,05gram
Alkohol0,12 %
Salt1,133,04gram
Pris på oppskriftenKr 5,44Kr 14,69Kroner
Hele oppskriften veier1 080 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk rekene med kjøkkenpapir. Skjær skinken i små terninger på størrelse med erter.

Knekk eggene i en bolle, ha i en klype salt og litt finhakket vårløk. Pisk lett med gafel slik at alt blandes godt. Sett til side.

Varm en wok og ha i halvparten av oljen. Når den er varm, tilsetter du erter, reker og skinke og freser under omrøring i 1 minutt. Deretter tilsetter du soyasaus og vin. Ta det opp og hold det varmt.

Varm resten av oljen og stek eggerøren lett. Tilsett ris og rør godt slik at alle korn skilles fra hverandre. Tilsett salt, pepper, vårløk, reker, skinke og erter. Bland godt.
Pynt med litt agurk, paprika og strimlet egg ved servering. Vi lagde og slik ett ristårn med en kopp.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6596)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Wok
Land: Kina

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Thai stekt ris med ananas.Thai stekt ris med ananas.
Denne retten har 107,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt ris med reker og kylling.Stekt ris med reker og kylling.
Denne retten har 131,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt ris med egg.Stekt ris med egg.
Denne retten har 137,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt ris spesial.Stekt ris spesial.
Denne retten har 129,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.